Skogen anropar

The Killers kommer till Hultsfredsfestivalen.

Jahaja.
Det var ju mer eller mindre otippat fast ändock inte.
Jobbigt. Nu kan man ju inte ens överväga att dissa Småland.

Annonser
Taggad ,

5 thoughts on “Skogen anropar

 1. paulina skriver:

  um… hej. jag har en fråga. om man kommer till Hultsfred den andra dagen av festivalen (i år är det den 9:e juli), får man en skitdålig campingplats eller till och med de värsta platserna är inte så dåliga? jävla idioten (jag) har bokat flyget från London utan att tänka på festivalen och den 8:e juli anländer jag till Köpenhamn… men nu när det är klart att The Killers kommer till Hultis då måste man ju vara där. Och vet du kanske hur det blir med endagsbiljetter? Det står på festivalens sida att de ska släppa endagsbiljetter till VISSA dagar, order ”vissa” gör mig mkt orolig…

 2. paulina skriver:

  *ordet

 3. vendelay skriver:

  De lär garanterat släppa endagsbiljetter till The Killers-dagen. Så där kan du vara kolugn!

  I campingfrågan så är jag tveksam till om man får campa om man inte har hela-festivalen-biljett?
  Annars är typ alla platser på Hultan likadana, sålänge man slipper Träsket så behöver man inte oroa sig (om du inte vet vad Träsket är, så kommer du märka det när du ser det – det är där folk spyr lite hejvilt på varandra och människorna är sjukt mycket dräggigare än någon annanstans på hela festivalen).

 4. paulina skriver:

  Tack tack 🙂
  Nä jag ska inte campa om jag köper endagsbiljett, jag menade om man inte kunde få en bra campingplats då skulle jag fundera på att köpa endagsbiljett men jag tror på vad du säger, att alla platserna är bra (förutom den där man spyr på varandra, tack för varningen;), så nu beror allt bara på vilka band/artister kommer till festivalen . Nu vet jag att om jag ska på hela festivalen då gör det inget att jag kommer en 9:e 🙂 Därför frågade jag (obviously känner jag ingen annan som brukar åka till Hultsfred;)
  Om de inte spelar den sista dagen då är det dumt att köpa biljetten för hela festivalen ändå, eftersom jag kommer att dö när jag hör ”Read My Mind” live.

  För övrigt – i slutet av förra året skrev jag här i en kommentar att Coldplays sista album var årets sämsta skiva. Nu älskar jag det så mycket som jag hatade det innan 😉 (kommer INTE ändra mig ang. Glasvegas though!;)

 5. paulina skriver:

  hahahahahahahahahahahha
  hahahhahahahahaha…

  The Killers myspace:
  08 jul 2009 Hultsfred Festival Hultsfred

  definition av otur…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: