En ursäkt

Okej, det här inlägget skall få starta med en ursäkt, en ursäkt till alla er som brukar läsa min blogg i vanliga fall. Jag ber om ursäkt för att jag inte sagt ett vettigt ljud under mycket lång tid. Men. Det finns faktiskt en rätt ursäktbar anledning till detta.
Sedan en tid tillbaka har jag fått högst otrevliga mail, sms, samt andra kontaktförsök från en person som uppenbarligen inte har fått allt stöd och den hjälp han behöver. Jag har tappat all lust för offentligt skrivande och vill egentligen bara låsa in mig i mitt rum och stanna där. Insikten om att de ord jag skriver kommer att läsas utav denna människa gör mig så äcklad att jag inte ens finner uttryck för hur ogärna jag vill framföra mina tankar och åsikter.
Historien kan göras oerhört lång men den är alltför utlämnande och inte minst skrattretande vilket gör att jag helst håller det för mig själv och de jag litar till mest.
Det absolut mest tragikomiska i denna situation är att jag tydligen inte är ensam. Utan vi är faktiskt tre stycken som ”älskas” utav denna person.
Och eftersom jag väljer att aldrig svara så förutsatte han i sitt senaste mail att jag var den enda som inte hotat med polisanmälan.
Men han har så fel.
Jag hotar inte.  Jag har redan varit för konsultation hos polisen.

Fast det är inte kontaktförsöken som stör mig mest, inte alls. Det är den psykiska våldtäkt jag utsatts för vilken har lett till något jag inte trodde att jag ens kunde påverkas utav. 
Något jag absolut aldrig kunde bli.

Annonser

One thought on “En ursäkt

  1. Emilia skriver:

    Hoppas polisen får tag på honom och att han fälls, så du får ett fett skadestånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: