Ynkliga jävlar.

Nyss hemkommen från Arvika så kan man ju inte låta bli att störas utav det faktum att 4 våldtäktsanmälningar skett under festivalens gång. Våldtäkter är urusla men en utav de där anmälningarna var faktiskt litet värre än de andra tre. En flicka blev igår natt utsatt för gruppvåldtäkt.
Jag vet inte ens om orden räcker till för att bespotta dessa män. Nej, män är de fan inte, rädda små patetiska småkillar är fan mer rätt epitet för dessa psykstörda individer som borde låsas in på Kumla fortare än de hinner snacka med andra psykfall som ser till att förvrida deras, redan skeva, syn på sex.

Här på DN får vi veta att det anmäls 46 våldtäkter per 100.000 invånare. Vi får alltså veta att det finns 414 våldtäktsoffer, bara i Göteborg. Vad vi även får veta är att det finns 414 gravt sjuka män, killar och pojkar i Göteborg. Människor som inte längre borde få vara en del utav samhället, människor som borde kastas bort och glömmas. Fy fan för er.

Något som facinerar, äcklar och intresserar mig är i vart fall det här med gruppvåldtäkt. Hur, hur kan det vara upphetsande att, i grupp, hålla ner en värnlös tjej varpå hela grabbgänget bangar på henne? När hon samtidigt gråter och slåss för sin kropp, sin integritet, sin självkänsla, sitt liv?
Hur kan det vara upphetsande att se killkompisen våldta en icke villig tjej?
Hur kan man fan ens komma på den jävla tanken att utföra något så vackert på ett sådant sätt som gör att det förlorar all mening och kärlek?

Ni borde torteras till döds, det finns nog lite smaskiga alternativ att finna i våra medeltidslagböcker att välja emellan. Jag peppar för Judasstolen eller  Scavenger’s Daughter. Annars kan vi ju alltid skicka dem till Alabama, US, där det i dagens samhälle är döden som är det primära straffet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: